About

Opgericht in 1998 is D interieur uitgegroeid tot een dynamische KMO met een team van 42 gemotiveerde en ervaren vakmensen. Wij realiseren projecten op maat i.s.m. uw architect. Voor elke stijl en voor elke locatie kunnen wij een gerichte oplossing bieden … een strakke design badkamer, een gezellige klassieke keuken, een hedendaagse kastenwand ... al uw interieurdromen maken wij waar. Ook voor parketvloeren bieden wij een uitgebreide keuze aan kwaliteitsproducten en afwerkingen.

Uw droom … onze passie.

Bij ons bent u geen nummer … elk project, groot of klein, is voor ons uniek en wordt met de meeste passie en precisie aangepakt. Dankzij onze technische ervaring en het brede aanbod aan materialen kunnen wij uw droom realiseren in elke stijl (klassiek, hedendaags of design).

Partnership tussen u, uw architect en ons team.

Wij willen meer zijn dan een fabrikant voor u. Met liefde voor het vak en kennis van zaken denken wij mee met u en uw architect. We stellen dan ook alles in het werk om u de beste oplossing te bieden voor uw interieur zowel op esthetisch als praktisch vlak. In onze attractieve showroom kunt u de grote verscheidenheid aan materialen, afwerkingen en systemen ontdekken.

About

Permanente creativiteit en innovatie.

Dagelijks gaan wij in binnen- en buitenland op zoek naar nieuwe trends en materialen. Deze spotten we op alle belangrijke vakbeurzen maar ook architecturale projecten ontsnappen niet aan onze aandacht. Dankzij een continue investering in een vooruitstrevend machinepark kunnen we u ook een realistisch antwoord bieden op deze trends.

Respect voor afspraken. Aandacht voor langetermijnrelaties.

Met respect voor uitvoeringstermijnen en afspraken brengen wij uw droom tot realiteit. Ons streven naar langetermijnrelaties met klanten, architecten, medewerkers en leveranciers is hier zeker niet vreemd aan.

Enthousiast team vakmensen.

Met veel aandacht selecteren wij onze medewerkers. Een enthousiast team van competente vakmensen staat dan ook in voor de productie in het atelier, de plaatsing bij u en de commerciële en administratieve opvolging.

Vorige
Volgende