Met respect voor afspraken bouwen wij aan langetermijnrelaties met onze klanten en architecten. Ons enthousiast team van competente vakmensen stelt dan ook, elke dag opnieuw, alles in het werk om uw project met de meeste passie en precisie aan te pakken. Enkele spontane getuigenissen van tevreden klanten willen wij u dan ook niet onthouden.

Fam. T.

Fam. T.
Deinze

De keukenwand is heel geslaagd! Dank voor het mooie werk, we zijn heel tevreden.

Arch. P.D.

Arch. P.D.
Nederbrakel

Dhr. en Mevr. D uit Merelbeke zijn heel tevreden van jullie werk en de manier waarop jullie mensen alles aanpakken.

Fam. D.

Fam. D.
Melle

De housewarmingparty's van gisteren en vandaag zijn afgelopen. Onbeschrijflijk zijn de felicitaties aan jullie adres : iedereen was laaiend enthousiast over concept en uitvoering. Enkele reacties : -het mooiste appartement ooit gezien. -het heeft onze hoge verwachtingen ruimschoots overtroffen : prachtig tot in de kleinste details. We hadden iets zeer luxueus verwacht, maar nooit gedacht dat het zó gezellig zou kunnen zijn... Bij deze nogmaals dank, alsook voor de perfecte samenwerking !

Interieurarchitecte M.V.

Interieurarchitecte M.V.
Izegem

Ik ben heel tevreden over de uitgevoerde werken bij Fam. V. Ook hartelijk dank voor de goede begeleiding in de showroom.

Mevr. D.

Mevr. D.
Roeselare

Ik ben uiterst tevreden van jullie werk, heel goede stielmannen op de werf, perfecte afwerking door de mensen vh atelier en dit alles onder de zorgzame en heel vakkundige leiding van projectleider Paul. Van receptie/boekhouding, tekenaars, tot eindafwerking, alles super. Proficiat met jullie team!

Fam. DT.

Fam. DT.
Melle

De werken ogen zeer mooi! Jullie mannen zijn echte vaklui en werken alsof het voor hunzelf is. Het appartement zal heel mooi worden en dit is de verdienste van jullie ganse team, waarvoor onze oprechte dank.

Firma B.

Firma B.
Zulte

Heel tevreden van het resultaat, de aanpak en jullie medewerkers. Goede kwaliteit, mooie afwerking. Goede planning met correcte afspraken. Goede opvolging en communicatie. Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken, die meedenken en zoeken naar een oplossing. We zullen nog op jullie beroep doen en we zeggen het voort….

Fam. R.

Fam. R.
Zwevegem

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van ons appartement. De werken werden keurig en op tijd uitgevoerd. We vernamen ook dat er een goede samenwerking was met onze interieurarchitecte, wat ons verheugt.

Fam. J.

Fam. J.
Sint-Martens-Latem

Jullie werk ziet er schitterend uit, jullie mensen zijn echte vakmensen.

Fam. M.

Fam. M.
Sint-Martens-Latem

De plaatsing van het haardmeubel is zeer goed verlopen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De plaatsers hebben niet alleen uitstekend werk verricht maar hebben tevens zeer proper gewerkt, lieten 's avonds alles zeer net achter en waren gedurende de twee dagen steeds uitermate correct en vriendelijk.

Fam. R.

Fam. R.
Warcoing

Het TV meubel is prachtig en proficiat met de plaatsing. Zoals steeds heeft D interieur mooi werk geleverd.

Fam. D

Fam. D
Brussel

We wilden even doorgeven dat de zetels en de tafel perfect zijn aangekomen en heel mooi staan in Brussel. De afmetingen zijn perfect en de uitvoering ook! Hartelijk dank voor alle moeite die jullie erin gestoken hebben!!

Fam. B.

Fam. B.
Esquelmes

Kasten mogen zeker gezien worden ! en jullie zijn zowat de enige die z’n plaatsingsafspraken nagekomen zijn over het hele project!

Fam. C.

Fam. C.
Ingooigem

Gisteren werden de kasten geïnstalleerd bij ons. Wij zijn zeer tevreden, zowel over het eigenlijke resultaat als over de volledige communicatie en samenwerking met alle medewerkers. Proficiat!

Fam. V.

Fam. V.
Knokke

De zetel is super!! Dank u wel!

Fam. G.

Fam. G.
St-Anna Ter Muiden

Een klein mailtje om jullie alvast te bedanken voor de top service, het begint vorm te krijgen, jullie installateurs leveren super werk!

Interieurarchitecte M.V.

Interieurarchitecte M.V.
Izegem

Dank voor de uitermate stipte en perfecte uitvoering. Dhr. en Mevr. V zijn vol lof over jullie werk!

Fam. B.

Fam. B.
Bissegem

We willen jullie bij deze nog eens graag bedanken voor de aangename samenwerking. We zijn uiterst tevreden !

D.A.

D.A.
Zwevegem

Dank voor mooi en goed afgewerkt salontafeltje. Een tevreden klant!

Fam. W.

Fam. W.
Wevelgem

Een dag opbouwen door een superteam... een resultaat dat mag gezien worden!!!

Archtect J.T.

Archtect J.T.
Wevelgem

Bedankt voor de goede service in Steenvoorde, wordt zeker geapprecieerd. Uw plaatsers gaven een professionele indruk bij de klant. Ze zijn tevreden met jullie timing en met het resultaat.

Interieurarchitecte A.V.

Interieurarchitecte A.V.
Kaster

Hierbij wou ik graag even meegeven dat project S bijzonder mooi en geslaagd is, heel stijlvol. Het was een fijne en heel professionele samenwerking met als gevolg dan ook een heel tevreden klant. Een project dat zeker mag gezien zijn.

Fam. B.

Fam. B.
Ieper

Ik wilde jullie nog bedanken voor het geleverde werk; het ziet er prima uit!... t smaakt naar meer ;-)

Interieurarchitecte A.V.

Interieurarchitecte A.V.
Kaster

Bij project Dgr. verloopt alles prima, heel gestructureerd en volgens planning. Bovendien is iedereen die er binnenkomt ook onder de indruk van de mooie wand op maat, innovatief uitgedacht en met uiterste precisie gerealiseerd. Top! Een resultaat van puur vakmanschap.

Fam. H.

Fam. H.
Munte

We zijn heel tevreden, een grote verbetering en heel mooi.

K.V

K.V
Koksijde

Bedankt voor jullie werk, de uitvoering was perfect, d-interieur waardig.

D.D.

D.D.
Wervik

We zijn zeer tevreden over het gemaakte kastje. Het is prachtig in ons interieur.

Firma M.

Firma M.
Marke

De burelen zijn gewoon prachtig. Bedankt aan de ganse equipe voor de stipte opvolging en het resultaat !

F.C.

F.C.
Wevelgem

Onze keuken is helemaal af!!!!!! Graag willen we u en het hele team van D Interieur nog eens bedanken voor het knappe werk. We zijn zéér blij met het mooie resultaat. Daarom is een DIKKE MERCI aan iedereen hier zeker op zijn plaats.

K.V.

K.V.
Izegem

Wij danken jullie voor de vlotte samenwerking ivm ons appartement. Wij zijn heel tevreden met het resultaat van het vernieuwde interieur!

Interieurarchitect B.D.

Interieurarchitect B.D.
Roeselare

"De heer en mevrouw H. laten mij weten HEEL tevreden te zijn over de uitgevoerde werken."

L.T.

L.T.
Kortrijk

"De plaatsing van de keuken en alle andere werken die waren gevraagd zijn perfect verlopen. We staan vol bewondering voor de nauwgezetheid en nauwkeurigheid waarmee de mensen van D interieur zich van hun opdracht hebben gekweten en de perfectie die ze daarbij hebben geëtaleerd. PRACHTIG WERK! Langs deze weg willen we inzonderheid de plaatsers nog eens bedanken voor hun geleverde prestatie. Wat een team! Tegelijk ook een DIKKE PROFICIAT voor alle mensen bij D interieur die hun steentje hebben bijgedragen tot het welslagen van dit project. D interieur is TOP!"

N.R.

N.R.
Sint-Denijs

"Ik wou je toch alvast langs deze weg eens laten weten dat wij heel tevreden zijn van jullie werk! Alles is werkelijk prachtig goed gelukt, bedankt daarvoor!!!"

H.C.

H.C.
Roeselare

"Bedankt voor het mooie werk en de service. We zijn echt tevreden met het resultaat."

D.D.

D.D.
Nazareth

"We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de plaatsing, de samenwerking en de timing."

K.G.

K.G.
Heule

"Vandaag zijn de meubels geplaatst. Alles is perfect naar wens verlopen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat."

E.P.

E.P.
Deerlijk

"Bij deze zou ik ook van de gelegenheid willen gebruik maken om u en uw medewerkers te bedanken voor het geleverde werk. Wij zijn weerom zeer tevreden van wat jullie gepresteerd hebben. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ook het initiatief dat uw mensen aan de dag leggen bij het oplossen van kleine problemen in de uitvoering stellen wij zeer op prijs! Ik ben zeer tevreden met het resultaat!"

S.S.

S.S.
Roeselare

"De kamer van E. is heel mooi gelukt!"

V.V.

V.V.
Nechin

"Wij zijn zeer tevreden over de gedane werken."

Interieurarchitecte N.D.

Interieurarchitecte N.D.
Knokke

"Het werk ziet er echt prachtig uit!!!! Dit is een zeer moeilijk project, maar de klant is super enthousiast (en ik ook!!)"

P.A.

P.A.
Roeselare

"De werken door jullie uitgevoerd werden goed gedaan. Ik zal niet nalaten jullie als referentie door te geven!"

Interieurarchitect D.V.

Interieurarchitect D.V.
Heule

"Ik moest u laten weten dat Dhr. en Mevr. D. zeer tevreden zijn over jullie werk (ik ook dus)."

J.H.

J.H.
Roeselare

"De keuken is prachtig! Boven is natuurlijk ook heel mooi, maar de keuken slaat meest aan. Nogmaals danken we u voor het vakmanschap."

Interieurarchitect F.L.

Interieurarchitect F.L.
Kortrijk

"Jullie werk is zeer in orde, alsook de timing. Dank."

Interieurarchitecte S.R.

Interieurarchitecte S.R.
Bellegem

HARTELIJK DANK VOOR DE SERVICE EN PRIMA AFWERKING VAN DE GELEVERDE SCHUIFDEUR EN TAFELS voor K. Roeselare, echt vakmanschap!

L.D.

L.D.
Wevelgem

Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd.

Interieurarchitect A.D.

Interieurarchitect A.D.
Kortrijk

Inmiddels loopt de werf echt wel op zijn einde en daarom wil ik nogmaals iedereen bedanken voor een vlotte eerste (maar niet laatste) samenwerking. Het resultaat mag gezien worden!

A.J.

A.J.
Oostende

Na het harde werk van jullie team wil ik jullie bedanken voor het resultaat.

P.G.

P.G.
Harelbeke

Bedankt voor de goede ontvangst gisteren, een productie omgeving bezoeken vind ik altijd interessant. Je ziet en beleeft veel (zonder woorden) en snuift ook onmiddellijk de werksfeer op. Tijdens mijn bezoek zijn vooral de aandacht voor de optimale ‘fabricage flow’ en de praktische aanpak mij opgevallen. Er heerst heel veel orde in uw werkplaats. Uiteraard is voldoende ruimte hiervoor een grote troef …. Ik ben ervan overtuigd dat de recent bijgebouwde extra m² de efficiëntie ten goede zal komen. Je merkt en voelt duidelijk dat erover nagedacht is ! Een oprechte dikke proficiat. Er werd tot hiertoe mooi werk geleverd – ik ben tevreden over wat ik zag.

Interieurarchitecte P.D.

Interieurarchitecte P.D.
Nederbrakel

Bedankt! er zullen nog veel projecten volgen want ik ben ook super tevreden van jullie service en mooi werk.

Interieurarchitecte P.D.

Interieurarchitecte P.D.
Nederbrakel

Ondertussen is het project S. opgeleverd. Iedereen zeer tevreden met het resultaat !

K.R.

K.R.
Oostduinkerke

We zijn dan erg tevreden over het resultaat!

B.W.

B.W.
Assebroek

Bedankt voor het mooie werk!

Interieurarchitecte A.V.

Interieurarchitecte A.V.
Kaster

Hierbij laat ik even weten dat de voorlopige oplevering is uitgevoerd bij project D. De klanten zijn uiterst tevreden, het resultaat is heel geslaagd, volledig naar hun wensen in een mooi concept vertaald. Bedankt voor de vlotte opvolging en service.

S.D.

S.D.
Oostrozebeke

De plaatsing van de deur en kast is geslaagd. ‘k Ben heel tevreden met het resultaat.

Vorige
Volgende