D interieur volgt de nieuwe trends, materialen en technieken voor maatmeubilair op de voet en informeert u graag over de meest recente ontwikkelingen. Wij brengen u ook graag op de hoogte van het reilen & zeilen binnen onze onderneming en de projecten en evenementen (i.s.m. designers en kunstenaars) die we uitwerken.

D interieur realiseert maatmeubilair in nieuwe Mercedes-Benz showroom

Voor het maatmeubilair in uw bedrijf kunt u ook beroep doen op D interieur. Zo geniet u van een kwalitatieve afwerking op het niveau van private projecten tegen concurrentiële prijzen. Dankzij de technische know-how en esthetische inzichten kan D interieur een partner met meerwaarde zijn voor u en uw architect.

PDF document

D interieur on Facebook

D interieur ook actief op Facebook. Like us door een eenvoudige klik op het icoontje onderaan op onze site. Zo blijft u automatisch op de hoogte van de nieuwste projecten, trends en evenementen.

Workshop ENJOY YOUR KITCHEN | 18/06 om 19u | showroom D interieur

PDF document

HAPPY NEW YEAR !

Discovery days 13-14-15/09/2014

Wij nodigen u graag uit op de Discovery days in onze nieuwe showroom op zaterdag 13, zondag 14 en maandag 15 september van 10.00 u - 18.00u We maken er voor u een boeiend bezoek van! Bij het genot van een hapje en een drankje kunt u op ontdekking gaan in de nieuwe showroom. U vindt er niet alleen de uitgebreide collectie los meubilair maar ook talloze ideeën en inspiratie voor de inrichting van uw interieur. Laat u ook prikkelen door een vleugje kunst of verleiden door de trendy collectie dameskledij in de fashion corner. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Bruno Demuynck

PDF document

Studiebezoek VTI Waregem

Op 29 januari 2014 brachten de leerlingen van het 6° jaar houttechnieken een bezoek aan D interieur. Dit initiatief was voor hen een interessante kennismaking met de werkvloer zoals blijkt uit de bedankingsbrief.

PDF document

Persartikel 'Ondernemers' 16/12/2013

Op 16/12/2013 verscheen er in Ondernemers een persartikel over D interieur. "Naast een zetel- en massieve meubelfabriek runt de Wevelgemse familie Demuynck ook D interieur. In Estaimpuis maakt dat bedrijf sinds 1998 maatmeubilair voor de private en zakelijke markt. "Wij zetten onze technische expertise in om de creativiteit van de interieurarchitect vorm te geven", zegt Bruno Demuynck.

D interieur op Bedrijven Contactdagen in Kortrijk Xpo

Op 11 en 12 december 2013 (14.00 – 21.00u) vinden opnieuw de Bedrijven Contactdagen plaats in Kortrijk Xpo. Niet minder dan 600 bedrijven uit West-Vlaanderen en Nord-Pas-de-Calais stellen er hun producten en diensten voor in een gemoedelijke sfeer. Ook D interieur is van de partij! U vindt ons in hal 1 op stand 111a. Wij verwelkomen u graag op onze stand met een glaasje en een hapje!

Vorige
Volgende